Advertisement

Kabab on the Stove with Potatoes | کباب شامی به تخم پزی به مدت بیست دقیقه به روش آشپزخانه مزار

Kabab on the Stove with Potatoes | کباب شامی به تخم پزی به مدت بیست دقیقه به روش آشپزخانه مزار INGREDIENTS

+ mince 30-40% fat (lamb) 1kg
+ salt : 2 teaspoon
+ chili flakes / chili powder : half teaspoon
+ black pepper : half teaspoon
+ coriander seeds : 1 teaspoon
+ sumach : 1 teaspoon
+ garlic powder : 1 teaspoon
+ coriander / chili / garlic
+ pureed onions (medium size) : 2
+ plain flour : 1 and half tablespoon
+ oil
+ boiled potatoes/ chilies/ tomatoes/ onions
+ salt : 1 teaspoon


مواد لازم

+ گوشت قیمه (30-40 ٪ چربی) : یک کیلو
+ نمک : 2 قاشق چایخوری
+ مرچ : نیم قاشق چایخوری
+ مرچ : نیم قاشق چایخوری
+ مرچ سیاه : نیم قاشق چایخوری
+ تخم گشنیز : یک قاشق چایخوری
+ غوره شاه توت : یک قاشق چایخوری
+ پودر سیر : 1 قاشق چایخوری
+ گشنیز / مرچ / سیر
+ پیاز متوسط مِکس شده : 2 عدد
+ آرد : 1 و نیم قاشق غذاخوری
+ روغن
+ کچالو جوش داده/ مرچ / بادنجان رومی /پیاز
+ نمک : 1 قاشق غذاخوری

seekh kabab,seekh kabab recipe,how to make seekh kabab,easy seekh kabab,seekh kabab recipes,home made seekh kababs,recipe for seekh kababs,beef seekh kabas recipe,seekh kabob in oven,seekh kabab in oven,how to meke seekh kabab at home,seekh kababs,seekh kabob recipe,afghani shami kabob,shomi kabob afghani,afghan kabob,afghani kabob recipe,afghani@kabab recipe,afghan kabab,afghan shami kabab,شامی کباب,شامی کباب افغانی,mazar cuisine,

Post a Comment

0 Comments