Advertisement

Utisci nakon Ginisa

Utisci nakon Ginisa Ceo proces priprema za rađenje ovolikog broja zgibova nije lak. Aške je mesecima radio preteške treninge koji su uspeli da dovedu njegovo telo do te tačke da uradi više zgibova od zvaničnog Ginisovog rekorda. Urađen je 1131 zgib po Ginisovim pravilima, a time smo i ostarili naš cilj: uraditi više zgibova od zvaničnog rekorda.
Nikad nam neće biti satisfakcija upisivanje u Ginisovu knjigu rekorda. Više nas raduje to što smo dokazali sebi, a i vama da uvek možemo napredovati vrednim i poštenim radom i to je ono što želimo i vas da naučimo.
Ovo nije oficijalan Ginisov rekord jer komisije nije bilo niti bi došla da smo ih zvali zbog poznate krize u svetu.

Aške:
Kinez:

Guinness WORLD RECORD PULL-UPS:
WORLD RECORD PUSH-UPS:
Donacije Patreon:

PORUČITE SVOJ PLAN TRENINGA I ISHRANE VEĆ DANAS!

Email: backtothebasics6@gmail.com
BTTB šipka: bttb.sipka@gmail.com

backtothebasics,streetworkout,calisthenics,workout,calistenia,trening,biceps,pocetnik,triceps,sklekovi,trbusnjaci,zgibovi,ruskizgib,transformacija,transformation,incredible,motivation,inspiracija,motivacija,amazing,life,zivot,pullups,bodybuilding,shredded,dips,muscleups,strong,dijeta,trcanje,vezbanje,vezbac,kakoda,kakodauradimzgib,srbija,hrvatska,bosna,makedonija,beograd,obrenovac,zagreb,sarajevo,podgorica,novisad,nis,kragujevac,valjevo,gohard,nevergiveup,

Post a Comment

0 Comments